Kuba Motor GJ Group

Kuba Motor
 

Kuba motor, güzide ülkemizin en nadide şirketlerinden birisi olarak Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde 35,000 metre karelik alan üzerine kurulmuştur. Yüzde yüz Türk sermayesi ile oluşturulmuş olan şirketin bugün toplam da 120.000 adet motosiklet üretim kapasitesi vardır. 2004 yılında hizmete giren şirketin tüm ürettiği motosikletler bugün ülkemizin her yerinde ve Avrupa’nın birçok şehrinde gezmektedir. Kuba motor bu başarısını tabii ki şans eseri değil çalışmanın ve azmin gücü olduğunu söylemektedir. Türkiye’nin lider motosiklet üreticilerinden birisi olan Kuba motor 250 kişilik idari yönetim personeli ve 900 kişilik üretim kapasitesi ile aynı zamanda Avrupa’nın en büyük motosiklet parçaları üreticisidir.
 
Avrupa ve dünya standartlarında üretim gerçekleştiren Kuba motor teknolojik donanımı ve hizmeti ile bugün Avrupa’nın en hızlı ve en kaliteli üretim gerçekleştiren motosiklet üreticileri arasında yer almaktadır. Özellikle yüzde yüz Türk sermayesi ile kurulması ve ülkemizde hizmet veriyor olması ile adeta gurur kaynağımız haline gelmiştir. Türkiye’nin hemen hemen her yerinde hizmet noktası bulunan Kuba motor şu anda toplam 300 adet batisi ve 400 adet yetkili teknik servisi ile her yıl  %20 ve %30 arası büyüme kaydetmektedir. Üreten ve pazarlayan Türkiye’nin gerçek manada kaliteli işler başaran Kuba motor bugün ulusallaşmaya giden şirketlerimizden bir tanesidir. Desteklenmesi ve kullanılması tüm müşterilerimize önerilir. Ülkemizin böyle girişimlere her zaman ihtiyacı olmaktadır.
 
 

Kuba Motor Parçaları

 
Türkiye’nin en pratik ve kolay ulaşılabilir Kuba motor parçaları orucmotor.com web adresinde. Sadece Kuba değil tercih ettiğiniz ve kullandığınız tüm araçların ve motosikletlerin yedek parçaları web sitemizde erişilebilir durumdadır. Motosikletin bu kadar ferah ve rahat erişim aracı olarak görülmesinin birkaç ana sebebi bulunmaktadır. Birincisi çok ucuzdur, bir sıfır motosiklet ile sıfır bir otomobil arasında uçurum farklar vardır. Ancak buna rağmen ülkemizde oluşan vergi dilimi sebebi ile sıfır motosikletlerinde fiyatları bir hayli artmaktadır. Ancak bugün Volkswagen Golf almak istediğinizde size ortalama olarak 120.000₺ ile 250.000₺ arasında fiyat biçilebilmektedir. En başarılı ve en hızlı motosikleti almak istediğinizde ise 50.000₺ ücret ödemeniz gerekir. İşte farkı size böyle anlatalım.
 
Bir diğer sebep ise sıkışık trafik yaşamından kolayca sıyrılabilmek ve ulaşmak istenilen noktaya çok daha rahat ulaşabilmek. Trafiğe takılmadan ulaşmak istenilen noktaya hızlı bir şekilde ulaşmanın verdiği mutluluğu yerküre üzerinde çok az şey verebiliyor. İşte bu kadar değerli olan motosikletlerimizin düzenli olarak bakımlarının yapılmaları gerekmektedir. Kuba motor parçaları bakımından oldukça zengin olan web sitemizi sizler de ziyaret edebilir ve ihtiyacınız olan yedek parça ürünlerini satın alabilirsiniz. Ne duruyorsunuz hadi hemen inceleyin ve size en uygun Kuba motor parçaları bölümünden ihtiyacınızı satın alın!
 

Orijinal Kuba Parçaları

 
Türkiye’nin en büyük üretim girişimlerinden birisi haline gelen ve tamamen yerli ve milli bütçelerle oluşturulan Kuba, bugün kendi tesisinde binlerce Orijinal kuba parçaları üretmektedir. Bu üretilen orijinal yedek parçalar tüm Türkiye’ye bizim kadar değerli onlarca firma sayesinde dağıtılmaktadır. 2004 yılında kurulan Kuba motor, bugün tüm Türkiye ve dünyaya ürün ve üretim sevkiyatı gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin en değerli şirketleri arasına giren Kuba motor, tüm kullanıcılarına orijinal Kuba parçaları kullanmayı önermektedir. Herhangi bir Kuba kullanıcısının motosikleti için kullandığı Çin malı veyahut üçüncü parti kişiler tarafından üretilen ürünlerin kullanılması kısa süre içerisinde size kar getirse de uzun vade de sizi tamamen zarara sokacaktır.
 
Orjinal Kuba Parçaları kullanmak ise motorunuzu koruyacaktır ve gelecekte sık sık karşılaşacağınız parça aşınmasını ve diğer parçaların aşınan parçalardan zarar görmesini engelleyecektir. Orijinal olmayan ürünlerin kullanılması ile motosikletinize vereceğiniz zararların sayılmayla bitmeyeceğini hatırlatmak isteriz. Özellikle Türk üreticileri tarafından üretilen motosikletlerin tamamı ile orijinal yedek parça kullanılması önerilmektedir. Orijinal olmayan motor parçalarının kullanılması ile sadece satın aldığınız orijinal olmayan ve üçüncü parti kişiler tarafından üretilen motor parçalarının kullanımı sadece kendilerine değil motosikletinizin tamamına zararlı olabilecektir. Özellikle ana parçalardan yapılan sahte parça alışverişleri ve ardından gelen montajlar ileride size ve motorunuza ciddi sıkıntılar çıkartacağı gibi yol seyri keyfinizi de mahvedecektir.
 
 
 
TANITIM İle İlgili Yazılar
 
 
 
 
OruçMotor © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.