Bir Çok Ülkede Fabrikası Olan Lifan Motor

Lifan Motor
 
Lifan motor, Türkiye’ye 2007 yılında gelmiş olan Çinli bir şirkettir. Lifan motor, motosiklet, benzinli motorlar ve yedek parça üretimi yapmakta olan Çinin en başarılı şirketlerinden bir tanesidir. Lifan motosiklet San. Ve Tic. Ltd. Şti. adıyla resmi kuruluşunu gerçekleştirmiş olan Lifan, bugün Türkiye’de 1000 kişi ve fazlası dışarıdan hizmet verebilen teknik personel ile Türkiye’de hizmete girmiştir.
 
Yenilikçi anlayış çerçevesi içerisinde 1992 yılında kurulan Lifan motor, bugün bünyesinde toplam da 12,000 personel çalıştırmaktadır. Ülkelerin ekonomisine büyük katkı sağlayan Lifan motor, 5000 kişilik mühendis ekibine sahiptir. Motosiklet alanında ar-ge alanlarına yatırım yapan Lifan finans ve spor sektörlerine de ayrıca yatırımlar yapmaktadır. Çin devleti tarafından üstün hizmet ile ödüllendirilen az sayıdaki şirketlerden bir tanesidir. Lifan motor, Çin’de devletin tek onaylı teknik eğitim merkezine, motosiklet test merkezine ve motosiklet imalat tesisine sahip olan şirkettir. Hali ile bugün satın aldığınız birçok Çinli motosiklet yedek parçaları, motosiklet ürünleri ve motosikletler Lifan tesislerinde üretilmekte ve planlanmaktadır. 2017 yılında toplam ihracatı 1,500,000,000 milyon dolar olan Lifan, dünyadaki en büyük motosiklet üreticileri arasına girmekten bugün gurur duymaktadır.
 
Lifan, Türkiye’de yüzde yüz kendi sermayesini kullanarak yaptığı yatırım ile bir ilki başlatmıştır. Kalite odaklı ürün üretimi anlayışı kapsamında devletimizden TSE belgesi almıştır. Türkiye’deki üretim ofisleri ilk aşama da 10,000 metre kare iken bugün toplam da 24,000 metre karelik alana yayılmıştır.
 
 
TANITIM İle İlgili Yazılar
 
 
 
 
OruçMotor © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.