Falcon Motor Kolat Motosiklet A.Ş.

Falcon Motor
 
Falcon motor, Konya’da bir Türk ailesi tarafından kurulmuş yerli sermaye ile Türk ekonomisine katkı sağlayan ender markalarımızdan bir tanesidir. Kolat Ailesine ait olan Falcon motor, Kolat Motosiklet A.Ş. unvanı ile 2013 yılında Selçuklu/KONYA adresinde kurulmuştur. Falcon motor, motosiklet, scooter ve elektrikli bisiklet üretimi, yedek parçaları ve teknik servis hizmeti vermektedir.
 
20.000 metre karelik tesis üzerine kurulan şirket yıl da yüz bin adet motosiklet üretimi gerçekleştirmektedir. Şirket, Avrupa standartlarında EEC kalite yönetim belgesine sahiptir. Tesis ise kalite kontrol noktaları ile kalite kontrol belgelerine sahiptir. Düzenli olarak değişim gösteren piyasanın kötü haline bir dur deme amacı ile kurulan Kolat şirketi sürekli olarak kalite kontrol, üretim, satış ve satış sonrası destek birimleri ile örnek çalışma modelini Türkiye’de sergilemeye başlamıştır. Kalitenin ve özgünlüğün adını kendi adı gibi sahiplenen Falcon kalitenin, özgünlüğün, güvenin, çeşitliliğin ve modernliğin adeta temsilcisi olmuştur.
 
 

 
Falcon şirketi ayrıca AR-GE çalışmaları ile de tüm dünyaya örnek teşkil eden üretim dehası unvanına sahip olmuştur. Uluslararası arena da tüm firmalarla diyalog içerisinde olup, gerektiği yerde yedek parça ve motor üretimi konusunda desteklerini her şekilde sağlamıştır. Falcon motor, Türkiye’de 400’ü aşan servis noktası ile en çok satış sonrası destek veren şirket unvanını hak etmiştir. Kurulduğu günden bu yana kalite ve özgünlükten ödün vermeyen Falcon motor %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.
 
 
 
 
 
Biz Oruç Motor olarak falcon motosiklet markasının tüm modellerinin yedek parçalarını direk fabrikasından temin edip falcon kullanıcılarına gönderim yapmaktayız. Sitemiz üzerinden falcon motor yedek parçalarını gönül rahatlığı ile orijinal olarak alabilirsiniz. Falcon motor çıktı çıkalı bayiiliğini Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde üstlenmiş ve uzun yıllardır çalışmaktayız. 
 
 
 
TANITIM İle İlgili Yazılar
 
 
 
 
OruçMotor © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.