Güvenilir ve Rahatlık İçin Orjinal Yedek Parça Kullanın

Motosiklet Orijinal Yedek Parçaları
 
Motosikletiniz için satın aldığınız yedek parça orijinal değil mi? Bu çok mümkündür, şu anda aktif pazar da 1 milyon ve üzeri sahte, Çin malı ürün bulunmaktadır. Kullandığınız Motosikletin üreticisi Çin'li olabilir, bahsettiğimiz yedek parçanın üçüncü kişiler tarafından üretildiğidir. Motosiklet orijinal yedek parça alanında yıllar boyu verdiğimiz üstün hizmet, sektör de bizleri zirveye taşıdı.
 
Orijinal yedek parça alırken nelere dikkat etmeli?
  • Orijinal yedek parçalar her zaman garanti kapsaması içerisindedir.
  • Sadece yetkili servisler ve www.orucmotor.com adresinde bulunur.
  • Adınıza faturalandırılır, orijinal yedek parça seri numarası fabrikaya bildirilir.
  • Montaj esnasında size veyahut ustanıza zorluk çıkartmaz.
  • Ustanıza tekrar tekrar danışabilir onayını alabilirsiniz.
Orijinal yedek parça alırken aldığınız merci sizin adınıza fatura kesiyor mu? En baştan dikkat etmeniz gereken unsurdur. Motosikletiniz için uzun ömürlü, sağlam ve orijinal yedek parça kullanmanızı öneririz.
Orijinal olmayan yedek parçalar hem size hem motosikletinize zarar verecektir. Çok kısa bir süre içerisinde aşınma yapan orijinal olmayan yedek parça eskiyecek ve mümkün olduğu en kısa süre içerisinde sizi yarı yolda bırakacaktır.
Orucmotor.com olarak 1965 yılından bu yana her daim Motosiklet orijinal yedek parça tedarik ettik. Müşterilerimizin güveni ve konforu bizim için her meseleden öncelikli gelmektedir.
 
Sağlıklı sürüş keyfi için orijinal yedek parça kullanın, kullandırtın...

 
 
 
GENEL İle İlgili Yazılar
 
 
 
 
OruçMotor © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.