ANASAYFA  /  BLOG  /  Genel  /  Arora Motor

Arora Motor

Arora Motor
 
Arora Motor kalite ve önceliği her zaman prensip edinmiş olan Çinli firmadır. Kalite ve öncelik prensiplerini misyonu haline getiren Arora motor, 2004 yılından bu yana Türkiye’de üretimlerine başlamış ve sağladığı istihdam ile ekonomi gelişimimize katkı sağlamıştır. Kaliteden taviz vermeden üretimlerine devam eden Arora motor ülkemizde sıkça kullanılan bir motosiklet haline gelmiştir.
 
Her ne kadar Çinli üretici olsa da üretimi Adana’da 50,000M2 alan da Türk çalışanları ile yapılmaktadır. Sağladığı istihdam ile ekonomimize katkı sağlamaktadır. Ayrıca üretilen motorların her biri birbirinden kaliteli ve eşsizdir. Dinamik ve profesyonel ekibi ile müşterilerine muazzam bir hizmet sunan Arora motor, ürettiği her motorun garantisini vermektedir.
 
Her bir üretimin ardından hemen kalite kontrolüne giren motorların kalite kontrolünden geçmemesi sebebi ile hemen parçalanıp arızalı parçaların hemen değişimi sağlanıyor. Üretilen motor kalite kontrolünden geçene kadar kesinlikle satışa sunulmuyor. Üretim yelpazesi olarak motosiklet, elektrikli bisiklet ve atv olmak üzere üç ana kategori de üretim yapmaktadır. El değmeden robotlar tarafından üretilen motorlar Adana da net üretim sahası olarak 12,500 metre kare şeklindedir. 8500 metre kare kapalı alanları ile kalite kontrol, mühendislik ve yönetim büroları bulunmaktadır. Şirketin temsili olarak Borbis Bisiklet Day.Tük.Mal.San. ve Tic. Ltd. Şirketi olarak Türkiye/ADANA’da tescillenmiştir. 2005 yılının başından bu yana Türkiye’de üretimlerine devam etmektedir.
 
Orjinal Arora Yedek Parça İçin : Arora Motor Yedek Parça
 
 
GENEL İle İlgili Yazılar
 
 
 
 
OruçMotor © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.