Planet 5 ve Planet 7 Parçaları

Planet Yedek Parça
 
Sağlamlığı ile ön plana çıkmış, Rus’ların soğuk savaş döneminde mermi ve mühimmat taşımak amacı ile ürettiği Planet motosikletleri günümüz de hala aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Sebebi ise sağlamlığı, kalitesi ve verdiği konforudur. Bir çok serisi bulunan Planet motosikletin yedek parçaları ise piyasa da bir nebze zor bulunmaktadır.
 
Planet yedek parça arayışınız için en doğru adresi bulmalısınız. Zira orijinal adı altında Çin malı planet yedek parça satın alabilir ve Rus yapımı harika motosikletinize bilmeden de olsa zarar verebilirsiniz. Pekala en uygun planet yedek parça nereden bulunur?
 
Planet markası eski versiyonlar için hala planet 7 yedek parça üretimine devam etse de Çin üreticileri hala bu konuda geri kalmamakta ısrarcıdır. İnternette küçük bir araştırma ile bir çok yan sanayi ürüne denk gelebilirsiniz. Bu konuda motorunuza önem veriyorsanız eğer kullandığınız yedek parçaların orijinal olmasına dikkat edin. Planet 5 yedek parça temini konusunda firmamız yıllardır doğrucu ve üstün hizmet vermektedir. 1990 yılından bu yana Planet severler için her zaman depomuz da ürün vardır.
 
Web sitemiz de bulabileceğiniz planet yedek parça ürün grupları:
 
Debriyaj ve fren müşürleri, eksantrik dişlisi, tekerlekli katalizör, yan kapak tozlukları, direksiyon kilidi, alt üst conta, tekerlekli rotor, jant teli, elcik çeşitleri, geri vites dişli takımı, ön düzen bilyesi, buji, kilometre saati, orta sehpa ve motor takozu başta olmak üzere planet yedek parça kategorisinde binlerce ürün bulabilir ve orijinal yedek parça temini yapabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
GENEL İle İlgili Yazılar
 
 
 
 
OruçMotor © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.